![]() |
| |||||||
| Komik videolar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Videoları Burada Yayınlıya Bilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| gerçek sihirbaz işte buuuuu ;) ARKADAŞLAR İZLİZYONİSTLERE HEP HAAYRAN OLMUŞUMDUR AMA BU ADAMIN BUNLARI NASIL YAPTIĞINA AKIL SIR ERMİYOR!! EĞER BU SIRRI ÇÖZEN VARSA LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRSİN ![]()
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: önemli degil
Rep Gücü : 787 Rep Puanı : 77250 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gerçek sihirbaz işte buuuuu ;) ya bu adama uzylılar yardım ediyo galiba biraz da teknolojinin nimetlerinden faydalanıyo ![]() ![]() ![]()
__________________ imza yokkk.. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 25
Rep Gücü : 1078 Rep Puanı : 106374 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gerçek sihirbaz işte buuuuu ;) ben bu konuya bir ayetle cevap vermek istiyorum. Musa: "Size hak geldiğinde (böyle) mi söylersiniz? Bu bir büyü müdür? Oysa büyücüler, kurtuluşa ermezler" dedi. (10/77)
__________________ ![]() DUR GACMA DEYOM SANA POLiS!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sihirbaz inanilmaz gosteri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |