![]() |
| |||||||
| Komik videolar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Videoları Burada Yayınlıya Bilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: crazy dance in kayseri Kayseri işin esprisi anLadığım kadarıyLa? Kayserinin fıstık gibi mantısı vaar efendime söliim pastırması vaaar?..! bunLar dururken nie böle konuLarda hep öne çıkar onuda anLamış deilim? Neyse saol djhüsnü
__________________ . Önümüzdeki maçlara Bakıyoruz . . . | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 756852 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: crazy dance in kayseri Yok arkadaşlar maalesef gerçek Bunlar halis muhlis kayserili ve oynamaya çalışıyorlar illaki kayserimizin bir sürü güzellikleri var zaten onlarla da anılıyor ama bunlarda komedi olsun işte ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: crazy dance in kayseri demekki bi kaç tane büyük içince insanlar böğle oynuyo ![]() ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| crazy dance, kayseri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |