![]() |
| |||||||
| Komik videolar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Videoları Burada Yayınlıya Bilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #8 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Ek$i Sözlük Yaş: 22
Rep Gücü : 6261 Rep Puanı : 624233 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Diyarbakırlı ceko ağlayarak şarkı söyleyen çocuk Ayy çocuqa 5 kardeşi gösterip zorLa şarkı söletmişLerrr ! EsheEkoouLuEshekLer yhaa
__________________ . Önümüzdeki maçlara Bakıyoruz . . . |
| | |
| | #9 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4773 Rep Puanı : 471077 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Diyarbakırlı ceko ağlayarak şarkı söyleyen çocuk karşıdan çocuğa tehdit yaadırılolar herhal gözler ileri bakıp sağa bakıp duruo
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: Konu Joss tarafından (11.12.07 Saat 09:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü : 1792 Rep Puanı : 177999 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ben Böyle Şarkı Söyleyen Görmedim(komik)
çok dertli galiba ![]()
helallllll.......:br avo:
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| komik, diyarbakirli ceko, aglayan kurt cocuk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |