![]() |
| |||||||
| Komik videolar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Videoları Burada Yayınlıya Bilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
|
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 3525 Rep Puanı : 348525 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ne Olur ewt DE (Hayki&Yas) :) dinleyinca koptum harikaaa
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Rep Gücü : 1792 Rep Puanı : 177999 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ne Olur ewt DE (Hayki&Yas) :) yok boyle bi şarkı bir çift arasında soylenebilecek, tartışama konusu olabilecek her şey soylenmiş. ben sonun da "evet de lan" diye bir bağırma arkasındanda ozur dileme yalvarma yakarma bekliyordum nolurrrr evettttttt deeeeeeee harika
__________________ ![]() YÜREK YANMADIKÇA, GÖZ YAŞARMAZ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| olur, ewt, hayki yas |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |