![]() |
| |||||||
| Komik videolar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Videoları Burada Yayınlıya Bilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Cübbeli Ahmet Hoca (Beni terbiyesiz konuşturmayın ) Beni terbiyesiz konuşturmayın Cübbeli Ahmet Hoca'nın vaazları meşhurdur. Bu sefer telefon melodileri üstüne döktürmüş. İsmail Ağa cemaatinin liderinden Cübbeli Ahmet Hoca bu kez cep telefonu üzerine vaaz veriyor: "Telefonunuza müzik koymayın. Unutursunuz namazda yakalanırsınız. Müzikle namaz olmaz. 'Hocam diyorlar, işte Allahü Ekber sesi var, Mekke ezanı var, Medine ezanı var... Onları da koymayın. İslam oyuncak değil. Telefonu kıçının arkasına koyarsın, tuvalette Allahü Ekber diye bağırınca zor kaçarsın dışarı. Beni terbiyesiz konuşturmayın." İŞTE O VAAZ:
__________________ ![]() DUR GACMA DEYOM SANA POLiS!!! | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Cübbeli Ahmet Hoca (Beni terbiyesiz konuşturmayın ) daha çok şovmene benzettim ama dediklerinin bi kısmı doğru
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| komik video |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |