![]() |
| |||||||
| Komik resimler Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Resim Paylaşımı Yapabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() | Valla Arkadaşlar Bana Komik Geldi Köpeğin Halini Görünce Bende Yayınlıyayım Dedim. Ama Neden Zıplayıp Zıpayıp Kendini Hırpalıyor Onu Anlamış Değilim ![]() ![]() Tahmin Edebilecekmisiniz ![]() Ben anlamadım valla ![]() ![]() Konu uqur tarafından (15.09.07 Saat 08:15 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 23 Mesajına 48 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: *Bu Köpek Salaq Gibi Neden Zıplayıp Duruyor Tahmin Edebilecek Var mı :D Be zıplıyor çünkü onun görüp bizim göremedigimiz bişey saklanmıs oaraya ![]() birde başlıkları bu kadar uzun yazma başlık adı üstünde
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: *Bu Köpek Salaq Gibi Neden Zıplayıp Duruyor Tahmin Edebilecek Var mı :D Be ![]() ![]() ehehe kedicik wardır ne olcak ![]()
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 4
Ettiği Teşekkür: 0 7 Mesajına 7 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 2555 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: *Bu Köpek Salaq Gibi Neden Zıplayıp Duruyor Tahmin Edebilecek Var mı :D Be bende aynısı düşündüm..kedi vardır başka ne olcak |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Kullanıcı No: 10916 Yaş: 18 Nerden: almanya
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 43199 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evt dostum bncede ağaçta kedi vardır ondan zıplıor ![]() ehuehuh salaq Kopekq: Konu BLasTeaR tarafından (15.09.07 Saat 08:32 ) değiştirilmiştir.. |
| | |