![]() |
| |||||||
| Komik resimler Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Resim Paylaşımı Yapabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() | ![]() R.Carlos: tanrım yoksa yanlış bir karar mı verdim A.Yıldırım: kiminle konuşuyorsun Carlos ? ![]() -atın topumu bea ! -abi walla onlarda.. ![]() -bir adam bu kadar anten olur yaa .. ![]() -kırıldı walla .. bisküviden mi yaptınız bunu bea ! ![]() hakem: ayak bastı sarıkartı futbolcu: demi abi tipim faul .. ![]() -şiişştt.. ! yorumları okuyosun demiii .. ![]() -bu adamın ayağı benimkinden daha kötü kokuyomuş .. ![]() -Lebron James: Tim abi, galiba seni kesiyo karşıdaki .. -Tim Duncan: çaktırma dostumm farkettim .. ![]() -orasına vurma dedim şapşaaall !! -abi ne kızıyon anladık .. ağhhh ![]() -atan alırmış .. tööbe tööbe .. ![]() -şşşş ipod'a bakın ..! ![]() ![]() -karizmayı formatladık iyi mi.. millet korkar mı şimdi benden .. ![]() -haaamm yap bakalım .. -ciik ? ![]() -Haydarcım Discovery'den gelmişler .. -iyi tamam geldim .. kaç muz alacakmışız ? ![]() -ahh ahh bir zamanlar Asuman'a sarılırdım bööle .. naaptın Asuman .. ![]() bende Libertadores Kupası'nı kaçıracak göz var mı .. ![]() -dur ! siz kardeşsiniz .. ![]() -Bırak bunları, o Tanrı'nın eliyle bi kulak pamuğu kap da gel .. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1785
Ettiği Teşekkür: 12 41 Mesajına 76 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 315526 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: fotoğraflar dile geldi ooo güzel olmuş sağolasın
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
![]() |
| Tags |
| fotograflar, dile, geldi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |