![]() |
| |||||||
| Komik resimler Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Resim Paylaşımı Yapabilirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Mod Hanım ![]() ![]() | yerim seni =)) ![]() içimi ßir ßiLsen.. ![]() kendiMce ßir dünya taşıyoruM.. ![]() ßenim dünyamı payLaşaßiLir.. ![]() seniN dünyanıda payLaşaMaya hazırıM. ![]() oNada yer açarıM ßak.. ![]() ama payLaşmak istemiyorsaNda Lütfen dünyaMı ßana ßırak =( ![]() ßeni yüzüstü ßırakıp Gitme.. =( ![]() seNi kocamaN seviyorum.. ![]() seninLe oLunca keyfiMe diyecaK yok.. ![]() yanımDa oLmanı.. eLimi tutmaNı.. ![]() ßenim oLmanı.. ![]() saNa şöyLe sarıLıp uyumayı istiyoruM =)) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: May 2007 Kullanıcı No: 4045
: 332 Rep Puanı : 572756 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yerim seni =)) vay be bi mandalinadan bu kadarını beklemezdim,, sen neymişsn be panda
__________________ ![]() nedervişlergelmiştia leme nebağrıyanıkYunuslar ,, şimdihancınınbirsoru sundasaklıydıhercüml e şimdihanınkütüphanes indesaklıydıbirrüya adımderviş,,adım bilmiş,,adımhiç,,adı m sonsuzlukaynasındabi rkervan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Oct 2006 Kullanıcı No: 653 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 181129 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yerim seni =)) mandalina deyip gecmemek gerek tabe
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
![]() |
| Tags |
| yerim, seni |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |