![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | Erkan Kara-huzzam Peyke BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR Duygu yoğunluğundaki devingenlikle kendini dirimliğe atarken :Ritim ,imge ve bir yay çizerek dizelere ahenk ,anlam yüklemiştir.Her ne kadar ‘’şiir ölüyor’’ dense de ; Erkan Kara gibi genç şairlerin duyarlığı ile yeniden doğacaktır.İlhan Kemal ‘in dilinden düşürmediği bir söz vardır ‘’ Can cağızım yeni şeyler söylemek lazım.’’ Evet üstteki satırlar geçen edebiyat dergilerini karıştırırken rastladığım çok değer verdiğim dikkatle yazılarını takip ettiğim Zeki Karaaslan ‘nın bir yazısından alıntıdır.Yeni çıkan bir şiir kitabı hakkında böyle diyordu.Hemen vakit kaybetmeden Erkan Kara’ya ait Hüzzam Peyke isimli bu şiir kitabını internet üzerinden satın aldım.Doğruydu Zeki baba yine bizi yanıltmadı teşhisi mükemmeldi.Zeki Karaaslan’ın yorumuyla bu kitaba sahip olduğum için edebiyatı seven ve gönül veren bütün arkadaşlarla paylaşmak istedim.Okuyupta tavsiye edebileceğiniz edebi değeri olan yayınların paylaşımını bende bekliyorum. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye Join Date: Mar 2008 Kullanıcı No: 26555 Age: 50
: 0 Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Erkan Kara-huzzam Peyke Merhaba Şiire gönül verenlere gerçekten müjdedir bu.Erkan Kara'nın şiir kitabını okudum şiiri bilenleri düşündürecek yeni başlayanlara şiiri sevdirecek çok güzel bir anlatımı var.Kendisini tebrik ediyor ve başarıların devamını diliyorum. saygı ve sevgiyle kalın |
| | |
![]() |
| Tags |
| huzzam peyke |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |