![]() |
| | #1 (permalink) |
| Korkuyorum Kendimden ![]() Korkuyorum Kendimden neden umutsuzsun diye sorma bana sevdiğimin terk etmesinden korkuyorum birgün beni başkası için bırakmasından başkasına yar olmasından çok korkuyorum acıtıyor yaralıyor vedalar beni inleyerek acı çekmekten korkuyorum rüyalarımdan hoşçakal sesiyle uyanmak kan ter içinde kalmaktan korkuyorum sitemler ediyorum şiirlerimde hep soruyorlar neden böylesin diye? bilmiyorlarki sitemlerin ayrılık ayrılıklarında ölüm olduğunu unutma bana verdiğin sözleri bitanem yine kaybetme düşüncelerim uyandı uykudan gene terkedilişler geliyor aklıma bu düşünceyi silemiyorum çok korkuyorum bazen delicesine hıçkırıklar sarar beni neden böyleyim neden bu karamsarlık diye korkularımı yenememek hayata yeniden başlayamamaktan çok korkuyorum birgün gene birini seversem beni bırakıp gitmesinden korkuyorum gene kalbimin yaralanıp kanamasından ve sonsuzluğa gitmekten çok korkuyorum h.k gülümsün 10.11.2007 saat.6.30
__________________ ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: öZgÜrLüĞüN üLkEsİnDeN...
Rep Gücü : 578 Rep Puanı : 56591 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Korkuyorum Kendimden ayyy çok güselmiş...bu haftaki ruh halimi yansıtıo bu şiir...çok hoş olmuş gerçekten..ellerine sağlık
__________________ TeK İsTeĞiM wAr; öZgÜrLüK |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| korkuyorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |