![]() |
| | #1 (permalink) |
| haykırıyorumm... ![]() HAYKIRIYORUM ![]() Sonbahar yaprakları gibi dökülürken yaşlar gözümden Bu kez kötülüklerin olmadığını düşünmüştüm Yalansız gururlu ve yapmacıksız seni severken Neden yıktın sana olan riyasız sevgimi Acımadınmı oyununu oynarken haince Belkide alay ediyordun ben seni sevdikçe Tek sensin sevdiğim derken gözlerime bakıp İnanmıştı gözlerim yalancı gözlerine Dudaklarından dökülen sözcükler yalanmıydı ![]() Ağlamayı unutmuştum bir süredir Kapılmıştım sevgi girdabına avutarak kendimi Dudaklarından dökülen sevgi sözcüklerini hatırladım Mutluluk bizim diyordun çoşarak Bensiz olmazdın hani nerde haykırışların şimdi Hani tek bendim gönlündeki açan gülün Nasılda kolay sıraladın o kadar sevgi sözcüklerini İnsafsızca aldatışını hissetim gün yanlızlığıma yelken açtım ![]() Sessiz dünyama geri dönüyorum usulca başım dik Dudaklarımda sana söylemek istediğim kelimelerle Yürüyorum dönmemek üzere sevgilerin olmadığı diyarlara Ve kelimeler fısıltıdan haykırışa dönüşüyor Yalanlarınla girdiğin dünyamı yıktın Yalanlarla seninde dünyanı yıksınlar diye haykırıyorumm... ![]() h.k gülümsün 21.12.2007 saat23.45 okumada hatalarım var ama kendi şiirimi seslendirmek istedim ...
__________________ ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: haykırıyorumm... Süper elinize,yüreğinize,a ğzınıza sağlık.. ![]() +rep
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| haykiriyorumm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |