![]() |
| | #1 (permalink) |
| yurt odası kasfetli bir yurt odasında sevdiğim kıza yazıyorum bu sözleri onun için dinliyorum en karmaşık şarkıları onun için dünya bana dar ölüm bi o kadar yakın içimden geçenler o kadar yoğun ki na yazmak istiyorum ne yazmam gerekiyor bilmiyorum çelişkiler bile içimde birbiriyle çelişiyor onu her gördüğümde dilim damağım kuruyor sözler gırtlağıma düğümleniyor ve bu hastalığın tek bir çaresi var o da o güzel kızın bana ait olduğunu hissetmem gerçekten ara sıra bazı bazı gelsen bu bana yeter bu beni hayata bağlar saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 3563 Rep Puanı : 352384 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yurt odası güzel olmuş teşekkürler
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: yurt odası güsel yazmışsın kalemine saglık kardeş..
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| offf bu ask |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |