![]() |
| | #1 (permalink) |
| Seni ben sevdim sensiz sevdim ![]() ![]() Seni ben sevdim sensiz sevdim ![]() Seni öyle yaşıyorum ki bende Hayallerimde rüyalarımdasın hep Yüreğimin ta içindesin sen sevmesen de Çıkaramıyorum seni ordan istesem de Seni ben sevdim sensiz sevdim ![]() Sen yokkken hayalin benleydi Şarkılarımız vardı beraber dinlediğimiz Yanımda olmasan da aklımdaydın kalbimdeydin Seni ben sevdim sensiz sevdim ![]() Hep yanıbaşımdaydın aslında Aynı şehir aynı semt aynı sokakta Elimi uzatsam dokunacaktım sanki Neden sen de beni sevmedin benim gibi Seni ben sevdim sensiz sevdim ![]() Sen de sevseydin beni benim sevdiğim gibi Gözlerimde yaşlar yüreğimde sızı olmazdı hiç Ama bir şeyi biliyorum ki kıyamet koptuğunda Sen uyandıracaksın sonsuz uykudan Ve diyeceksin ki bana haykırarak Ben seni hep sensiz sevdim ![]() h.k gülümsün 05.12.2007 saat..07.00
__________________ ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Seni ben sevdim sensiz sevdim yüregine sağlık ![]() saygıalr
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ben |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |