![]() |
| | #1 (permalink) |
| acı çekmek NEDEN Kİ ÇIKTI KARŞIMA GÖZLERİM GÖZLERİNİ GÖRDÜ BİR KERE TEKRAR DAN DELİCESİNE ÇARPMAYA BAŞLADI BU KALP BİR ATEŞİN İÇİNE ATTIN BENİ HEMDE BANA HİÇ SORMADAN IZDIRAPLAR İÇİNDE TEKRARDAN KAYBOLMAK ADINA ELERİNİ TUTACAK ANI BEKLİYORUM NE GÜZEL BU KALP YALNIZLIĞA ALIŞMIŞTI KALBİME O KADAR DARBE VURDU Kİ YALNIZLIK ARTIK YALNIZLIK ACITMAZ OLMUŞTU RUHUMU ŞİMDİ İSE GECELERİ SENİN HAYALİNLE SABAH EDİYORUM BİRİNE TEKRAR DAN AŞIK OLMAYI ONU DELİCESİNE SEVMEYİ ONA KENDİMDEN DAHA ÇOK DEĞER VERMEYİ ÖĞRENMEYE BAŞLADIM DAHA YENİ YENİ saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| elelrini tutacakk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |