![]() |
| | #1 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü: 1053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içimden gelenler bu şehirde bir çift göz sana ağlıyor bu şehirde bir çift göz eskiden geldiğin yollarda seni bekliyor bu şehirde bir çift göz bir daha açılmayaçağını bile bile seni son bir defa görmek istiyor dışarda yağmur yağıyor hani hatırlarmısım yine böyle bi gece de söz vermiştik biz birbirimize ayrılmak yok diye yağmur damlaları şahit olmuştu aşkımıza damlalar ve ben yine buradayız ama sen yoksun ne olduğu yağmura verdiğimiz söz yağmur damalları gibi onlarda kurudu geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan yine içim açıyor göz yaşlarıma engel olamıyorum bu şehrin sessizliği beni boğuyor bi umut ışığı arıyoryum fakat bulamıyorum her dinlediğim şarkıya seni soruyorum her kadeh de seni arıyorum uçan her kuşa yüzen her balığa hep seni soruyorum nerdesin aşkım seni çok özledim en sonunda bu kayboluş benim sonum olaçak teninin kokusunu gözlerinin maviliğini dudakların albenisi senin bana verdiğin azı açıkçası ben seni özledim nerdesin aşkım bu kalp bu yalnızlığa daha ne kadar dayanır bilmiyorum gözlerimden akan yaşlar ve sana verdiğim sözler kaldı aşkımızdan bana geri nerdesin aşkım seni çok özledim kendi mezar taşıma sahte göz yaşlarımı akıtıyorum ölüm nedir bilmiyorum sadece aşk için yaşıyorum ama onu bir türlü bulamıyorum HER GÜN BATIMNIDA YAK Bİ SİGARA HER NEFESTE ADIM GELSİN AKLINA AŞKIMIZDAN GERİYE TEK GERÇEK RESMİM KALDI BIRAK BARİ o TEMİZ KALSIN sen giitiğinde zaman duraçak ölüm dört bir yanı saracak ve kalbim bir daha hiç mi hiç delilerce atmayacak giitiiğin yağmurla gel giderken benden aldıklarınla gel giderken senin için döktüğüm göz yaşlarımla gel yada sadece sen gel geri kalanlar senin geri gelmen için arkandan uydurduğum bahaneler......... yüregimde resmin kulağımda senin sevdiğin şarkılar ve yanaklarımda içinde seni seviyorum yazan göz yaşlarımla seni bekliyorum ne ağlayaçak kadar günahkarım ne göklere çıkacak kadar masum ne yaşadıklarımdan huzursuzum ne suan yaptıklarımdan mutlu sırlar içinda bir dünyam var birde sen varsın içimde ne seni kaybedecek kadar cesurum nede kazanacak kadar güçlü karanklığın sessiz çığlığı ölümün soğuk nefesi arasında duran küçük çocuk bi kibrit tanesiyle doğru yolu arıyor içinde bir tek ümit olmadan ama korkusuzca.......... .... her derdin dermanı her gecenin bi sabahı her kışın bi baharı varda sensizliğime çare olacak başka sen yok dünyada sen olmadıktan sonra ben olmadıktan sonra yarın olmuş ne fayda geri kalanlar üzüntülü biz birbirimize kavuşmadan ayrılmısız gözlerde yaşlar ne fayda saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Tags |
| sen olmadiktan sonra |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |