![]() |
| | #1 (permalink) |
| GöZ YaŞı Bir gözyaşıyla ıslandı yüzüm O an sana değil Kendime ağlıyordum belkide... Kendi halime, çıkmazlarıma senli cümlelerde nasıl mutlu olduğuma ağladım içimden Bir anda seni silmek istedim aklımdan Ama buna ne benim Ne de o gözyaşının gücü yetmedi. Zaman gelince Seni silemezsem aklımdan, Unutamazsam senli cümleleri, Söküp atamazsam ismini dudaklarımdan, Bana kızma olur mu? Sadece bir damlanın hatırına Sana olan sevgimin üstüne Değen bir damla hatırına Kızma bu söz geçmeyen kalbe! Kırma umutlarını düşüncesizce Sessizce ak git hayatından Hiç gelmemiş gibi Sadece o bir damlanın hatırına... carpe diem
__________________ ![]() Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: tekirdağ Yaş: 23
Rep Gücü : 817 Rep Puanı : 80860 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: GöZ YaŞı teşekkürler
__________________ Kurallara Uymayanlar Uyarılmaksızın Siteden İhrac Edileceklerdir. ![]() KURALLAR ![]() Her türlü istek, öneri ve şikayetleriniz için Mail/Msn: 3doorsdown@sanalkamp us.org |
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: GöZ YaŞı
şarkı sözünü burada değil şarkı sözleri bölümünde yayınlarsanız daha iyi olur.. biraz daha dikkat!
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: | |||||||||||||||||||
| | |
| | #5 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: balıkesir Yaş: 18
Rep Gücü : 92 Rep Puanı : 8936 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: GöZ YaŞı
pardon ama zaten bu benim şiirim hangi şarkıcı sölüyomuş bunu şarkı olarak ?
__________________ ![]() Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |