![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | aşk mı ıstırap mı? yaşadığım aşk çektiğim ıstırap bu gönül seni sever unutma bunu güneş doğuyor ıstırapla uyanıyorum öğlen oluyor aşkımı görüyorum akşam olur başlar ıstırap senden ayrılmak zor gelir bana yaşadığım ne aşk mı ıstırap mı aşksa malum ıstırapsa kader içinde sakla adını sanını kimseye belli etme şekli şemasını acayip davrandım kötü oldu psikolojim bozuktu deli oldu uğraşıyom olmuyo aşk kalmamış bende ıstırapda yok bu ne biçim gönül çok acayip bir şiir oldu arkadaşlar sevmeyebilirsiniz |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 7729 Yaş: 17 Nerden: İstanbul/Beşiktaş
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 2503 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aşk mı ıstırap mı? bence süperr olmuş.. ![]() ![]() ![]() bi o kadarda komik.. ![]() ![]() ![]() ![]() güneş doğuyor ıstırapla uyanıyorum öğlen oluyor aşkımı görüyorum ------------------------------ çinde sakla adını sanını kimseye belli etme şekli şemasını acayip davrandım kötü oldu psikolojim bozuktu deli oldu süper olmuşş bu kıtalar.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |