![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | özledim seni özledim seni Uzak diyarların rüya prensesi, Gideceğini bilsem severmiydim seni, Gözlerle başladı,sözlerle bitiyor, Daha şimdiden özledim seni. Ah bir bilseydin ne kadar sevdiğimi, Unutursun diyorsun ya unutamıyorum işte, Ne olur unut deme yeterki canımı iste, Nerdesin sevdiğim özledim seni. Toplandı tüm düşünceler şimdi bende, Sen yanımda olmasanda hayalin benimle, Hasretin kanıma işlemiş beni bitirmekte, Gel çarem ne olur özledim seni. Bilmezdim aşkı sen öğrettin bana, Ben seni seviyorum sen beni anlamasanda, Bu kadar derdi yükledin taşırım sanma, Çekemiyorum sevdiğim uzat ellerini. Kan doldu gözlerime kapandı kapanacak, Sensiz dünüm oldumu ki yarınım olacak, Sanma ki bir başkası yerini alacak, Olamıyorum sensiz,özledim seni. Beklemiyorum şimdi sabahları, Kaybolsun iklimler olmasın ilkbaharları, Sabahın yerini geceler,ilkbaharın yerini kışlar alsın, Yalancı gözlerde masum gülüşler olmasın. Hani her insan kaderini çizerdi ,YALAN! İnanmam artık sözlerde yalan, Tek bildiğim sensizim,budur yalan olmayan, İnan sevdiğim inan özledim seni. Bilirmisin?Özlemek,u mut nedir? Nerden bileceksin tatmadın ki! Tüm umutların bittiği anda, Üşür insan başbaşa kalır korkularla. İstemiyorum olmasın sabahlar, Girmesin penceremden ışıklar, Sarsın tüm evreni karanlıklar, Doğmasın güneş yok artık değeri, Mustafa Algül |
| | |
![]() |
| Tags |
| ozledim, seni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |