![]() |
| | #1 (permalink) |
| saolsun werilen e-kartlar yazılan yazılar şiirler modumu deiştirip hüzün moduna bağladı bende o arada bunları çıkarttım ![]() ![]() SUS Sus yetmedimi verdiğin acılar bekledim sabahlara kadar gönül istedi akan damar da kan sen boşaldın içimden gözyaşlarım aktığı an.. Ne nefretin kaldı içimde ne beklettiğin zamansız aşkım çektiklerimi bir gör de o zaman bak yüzüme kaldı mı ki BAKACAK YÜZ SENDE.. Sende onlar gibi gittin de.. ne ser kaldı ne güç bende.. ''onlar'' BİLE döndü de bir sen dönmedin... GİTTİİĞİN YERDEN...
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Admin'in Kuzeni ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: çankaya
Rep Gücü : 2225 Rep Puanı : 219379 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ''sus''kendi şiirim şimdi yazdm:) güzel olmuş joss emeğine sağlık +rep yola çıktı karşılamayı unutma ![]() ![]() ![]()
__________________ ah fındığım fındığım, dallarına konduğum, vermedi seni bana, sakalını yolduğum... Modifiye Araçlarını Tek Başlıkta Görmek İçin Tıkla Tüm Komik Resimleri Tek Başlıkta Görün MuMİ@sanalkampus.org eminyazgan@hotmail.c om |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: ankara
Rep Gücü : 21 Rep Puanı : 1338 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ''sus''kendi şiirim şimdi yazdm:) BİR O DÖNEMDİ.... ![]() ![]() ![]() : (![]() ![]() herkes döndü... ![]() saol .... ![]() keske bende şiir yazabilsem bir dönem öykü yazmıştım birkactane okadar ama sonra durdum kilitlendim yazamadım... ![]() cünkü o benim öykü yazmaya devam etmemi istedi hatta yayınlama sansımız olur dedi(yayıncıydı) ama gitti onunla beraber bende ki herseyde gitti... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sus |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |