![]() |
| | #1 (permalink) |
| Ayrılık gelmişti kapıya uçurumdan döndük sevgilim 2 saat öncesine kadar bitiyorduk sevgilim.. Hayat ne acı görüyorsun sevgi yetmez oldu gerçekler ayırıyor Biliyoruz seviyoruz ama bitiyorduk sewgilim.. Değer bil artık kendine geL! seneleri heba ediyordu saniyeler SiLiniyorduK aşk defterinden Bitiyorduk sevgiLim İki saat öncesi bitmiştik düşünmesek yenilecektik BEN SENİ BİTİRECEKTİM! Bitiyorduk sevgilim.. Hatalar diz boyu oldu Ama benim de gözüm kör oldu Seviyorum naapayım Allah kahretsin.. Düşün bizi artık kendine gel.. BTİYORDUK SEVGİLİM.. (ohh be için rahatladı )
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: BiTiYorduk SEVGİLİM ! çok güzel olmuş yüreğine sağlık
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: BiTiYorduk SEVGİLİM !
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bitiyorduk sewgilim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |