![]() |
| | #1 (permalink) |
| beni yenemezsin ben yalnızlar efsanesiyim ne yıkılır ne düşerim karşında gel üzerime istediğin kadar gözümü bile kırpmam saldırılarına sefil zayıf ve kudretsiz ayakta zor duran takatsiz kuvvetsiz yıkık ve suretsiz gibi görünsem de yanılma ben yıllara göğüsler germiş binlerce savaşta yenilmemiş acılar karşısında ezilmemiş gördüğün en güçlü insanım sana diyorum dünya sana diyorum beni yenemezsin dene bakalım bir daha bir daha durma bir daha izin vermem canımı benden almana.
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beni yenemezsin önünde eğiliyorum :şap pi![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: beni yenemezsin hayatın zorluklarına direnen güçlü bir imaj seziliyor ;-) emeğine sağlık.
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| beni yenemezsin, deltri, siir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |