![]() |
| | #1 (permalink) |
| sevdim seni delilerçesini gözlerinin yeşiline ruhunun temizliğine o bana bakısındaki saflığı sevdim ben her yazdığım şiirin konusu her konuştuğum konunun teması sen oldun hayatta yaşama sebebim ölümüden kormamamın tek nedeni oldun kumdan kaleler yaptım hep senin sevginle yıkanmış kumlardan seni kalbimim köşküne prenses ettim hemde hiç düşünmeden saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7734 Rep Puanı : 769486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: seni bulmak güzel olmuş ilham perine saaağlık
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| seni bulmak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |