![]() |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | canım arkadaşım arzuyaa hitaben ; hayat ne garip. gülerken ağlamak varken yok olmak ... bütün hayatını bağladığın birinin yokluğuna alışmak.. yanlız tek başına kalakalmak..koskoca bir kalabalık arasında niye bu kadar asiyim bilmiyorum . her gün aşındırıyorum kapını hergün fedaa ediyorum kendimi sessiz çığlıklara ... nafile ellerim boş dönüyorum her aşktan. ne yoruluyorum ne uslanıyorum hergün erkenden kalkıp silahlarımı kuşanıyorum heyhat yine sarhoş gbi dönüyoru eve nedir bu dik kafalılığım kime? neyi? nasıl anlatıyorum? ben bilmiyorum... aşk sana düşmanım benim sevdamı kirlettin... hayllerimi bitirdin... bir kere daha diye diye beni mahvettin duvarda silik bir yazıyım şimdi sadece böyle değildi bana anlatılanlar her seven ölümüne severdi kahranmanları vardı aşkın isimsizlerdi ama gerçeklerdi.. ben gibi .. susmak caresizce içinde fırtınalar koparken sessizce gözyaşı dökmek bir sevdanın daha bitişini izlemek yanlız kalan insanın yanında olup ona güç vermek kendin son reddesindeyken hemde tam düşüceken gözlerin çok derin sevgili söylemişmiydim daha önce hem derin hem karanlık ...bulamıyorum yolumu hem şimdi iki kişiyiz kaldırmalıyım ona güç vermeliyim ama yemin ettim ..hayatımı kilitledim sana ne oluyor ey aşkkk sen zaten çoktan kirlendin
__________________ G£RÇ£KL£R ACIDIR .. B£ND£ G£RÇ£ĞİM .. AÇITIRIM!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 19 Mesajına 44 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: canım arkadaşım arzuyaa hitaben ; oldukca basarili bir siir olmus ![]() bence siirin adi aska isyan olabilir
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
![]() |
| Tags |
| canim, arkadasim, arzuyaa, hitaben |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |