![]() |
| | #1 (permalink) |
| ölümün yolu bir kum tanesi gibiyim bu gezegende bir oraya bir buraya savruluyorum zaten küçük olan boyutlarımla her seferinde bir şey kaybediyorum bilinmez sonum ne oluçak yıkım çok yakında ya buralarda tutunaçak bir yer arıyacağım yada kaderime ayak uydurup sonumun bulunduğu topraklara gideceğim ölümü beklemek için demir atacağım yalnızlığa kim ve ne olduğumu bilmeden arkamdan bir tek bile ağlayanım olmadan azrailime el sallayacağım kurak topraklar boş ırmaklar işte yaşamımın temaları onlar bile hep ağlamaklı saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ölümün yolu saolasın kardes yüreğine sağlık
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ölümün yolu saol çok güzelmiş
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| yasam bu mu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |