![]() |
| | #1 (permalink) |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü: 3033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gitti o anne.. dönmeyecekmişçesi ne gitti.. ßir mezara çiçek atarcasına ßoğarcasına, yıkarcasına.. ßuralarda onsuz ßir ßaşıma koyarcasına gitti o anne.. ßir adım atacak ikincisi yok sandım "şakaydı ße sevgilim" diyecek sandım dönmedi anne.. havada toprak kokusu içimde onsuzluk korkusu ßaşıßoş bir martının çığlığı kadar sebepsiz ßir serserinin aşkı kadar yalnız koyup da ßeni gitti o anne.. o ßenim aşka ettiğim yeminimdi o ßenim sevda gülümdü.. sevgi onun için.. ağlamak ona dair.. o ßenim ßedelimdi o ßenim yalancı gerçeğimdi anne.. ßizi ayırdılar darmadağan ettiler çok gördüler onu ßana çocuksu mutluluğumuzu ßuğulu camlara hapsettiler ßembayaz düş ßulutlarımı zincirlediler kopardılar sevda gülümü.. gitti o anne.. yaşanmamış ßir dün gibi ßitti anne.. Konu are_zoo tarafından (16.04.07 Saat 09:13 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: saşıma nedir yaa =)) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul
Rep Gücü: 114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gitti o.. çok güzel olmuş arzucum hep bana dersin ama sende var bu kumaştın nedersin
__________________ G£RÇ£KL£R ACIDIR .. B£ND£ G£RÇ£ĞİM .. AÇITIRIM!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Ankara Yaş: 20
Rep Gücü: 675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gitti o.. Hakkaten guzeLmis..tskLer!..
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org |
| | |
![]() |
| Tags |
| gitti |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |