![]() |
| | #1 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() | Ne kadarda zormuş.. ne kadarda zormuş atmak kalbimden seni ne kadarda zormuş unutmak tüm geçmişi SANKİ BİR GEÇMİŞİMİZ VARMIŞ GİBİ... ummak we unutmak ne kadarda zormuş bilmem biliyormusun ama.. ben heryerde seni görürken heryerde sesini duyduğumu sanıyorken her adını duyduğumda hala garip bir sewinçle gülerken.. nekadarda zormuş fırlatıp atmak seni KALBİMDEN. Oysa ne garip ki kalbimin en güzel köşesine yerleşmen bir saniyeden fazla sürmemişti.. şimdi unutmaya çalışırken seni artık kalbimin bir parçası olduğunu bilmek NE KADARDA ZORMUŞ!!! Ne kadarda zormuş, seninle birlikte öldürmek kısacık geçmişi, nekadarda zormuş unutmak.. aklımdan birtürlü çıkmayan o gülümseyişini... Ne kadarda zormuş, sen tam yanımdayken özlemek bir zerreni.. ne kadar da zormuş atabilmek kalbimden seni.. BEN SENSİZ GEÇEN GÜNE LANET OKURKEN.. GÜNLER GECELER SEN OLMAYINCA GEÇMEK BİLMEZKEN.. BEN HALA BİR UMUT.. GEÇMİŞTEN BİR YARDIM İSTERKEN ASLINDA BENİM İÇİN HİÇBİRZAMAN OLMADIĞINI BİLMEK NE KADAR DA ZORMUŞ.. Seni mutluluğum,seni ışığım,seni nedenim görürken, sen birden bire karanlık dünyama bir güneş gibi doğmuşken sen tam ben düşerken elini uzatmışken.. NE KADAR DA ZORMUŞ O KARANLIKLARA GÖMÜLMEK YENİDEN.. Ne kadarda zormuş beni çıkardığın o kuyuya yeniden itmen.. Ne kadarda zormuş aramak güneşi gecenin çöktüğünü bilmeden.. ne kadarda zormuş sewmek seni.. SEN HEP BAŞKASIYLA BİRLİKTEYKEN.. NE kAdArDa zormuş oyunun bittiğini bilmek, sonsuza kadar sürmesini dilemişken.. biliyormusun? bu pişmanlık duygusuyla kıwranmak ne kadar da zor! biliyormusun? hergece yastığımın yaşlarla ıslandığını kimseye belli etmemek nekadarda zor.. biliyormusun.. senin başkasına ait olduğunu bilmek ne kadarda zor! biliyormusun seni hala bu kadar çok sewerken seni unutmaya çalışmak çook zor! Bunların hepsinin olmasına benim izin werdiğimi bilmek, hayatımın en güzel dakikalarını, yaşadığım o günü kafamdan silmek.. içim kan ağlarken başkalarınıda üzmemek için GÜLMEK! ne kadar da zormuş:! seni sewmemem gerekirken seni sewmek.. ne kadar da zormuş aşkınla öyle mutluyken kahrolmak mahwolmak... ne kadar da zormuş ben kendimi o büyük sona hazırlarken.. o sonun şuan önüme serildiğini anlamak.. ne kadar da zormuş! SEN HEP YANIMDAYKEN SENSİZ OLMAK.. Bilmiyorsun seni ne kadar çok sewdiğimi, bilmiyorsun senin için neler feda ettiğimi.. bilmiyorsun senin için nelere katlanabileceğimi.. we biliyorsun! seni unutmanın seni sewmek kadar zor olabileceğini.. AMA BEN BİLİYORUM.. ''SENİN BENİ HİÇBİR ZAMAN SEWMEDİĞİNİ'' AMA BEN BİLİYORUM.. ''SENİN İÇİN HİÇBİR ŞEY İFADE ETMEDİĞİMİ'' AMA BEN BİLİYORUM.. ''BÜTÜN BUNLARA HİÇMİ HİÇ DEĞMEDİĞİNİ'' Bunları bile bile seni hala sewmek ne kadarda zormuş.. keşke söyleseydim sana hemen(gitmeden) gözlerimn senden başkasını görmediğini.. keşke izleseydim biraz daha HENÜZ BU KADAR CANIMI YAKMAZKEN GÖZLERİNİ.. Keşke bilseydim bu aşkın bu kadar çok acı werebileceğini.. ne kadar da zormuş! bir zamanlar öyle mutlu ederken şimdi böyle çok ağlatman beni.. zaman geçiyor, yelkowan ilerliyor.. ama açılan yaram yapanacağına dahada genişliyor! hayat neden yine bu kadar anlamsın geliyor.. bütün bu hayatımı kırık bir dala bağladığımı bilmek NE KADARDA ZOR! Uykusuz bir geceye daha ''merhaba!'' güneşsiz bir sabaha daha ''merhaba!'' sensiz bir güne daha ''merhaba!'' ne kadar da zormuş! birden bire herşeye demek ''elveda!'' Ama artık uykusuz son gecem bu! birgün yine güneşin doğacağını bildiğim ilk gecem! sensizde yaşamaya çalışmam gerektiğini anladığım BÜTÜN GECEM! Ne kadar da zormuş ağlamak gülmeyi bu kadar çok hak ederken.. bir gece düşer yıldızlar gözyaşlarım gibi..! bir gece kaybolur ay yüreğimdeki acı gibi..! bir gece olur sımsıcak yaşadığım we yaşayacağım mutluluklar gibi..!! NE KADAR DA ZORMUŞ.. BU KADAR KOLAYKEN.. ..ÇOK ZOR SANMAK HERŞEYİ.. ^^*DEĞER VE KIYMET BİLMEYENLERE*^^
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: Last edited by Joss; 18.12.06 at 09:04. |
| | |
![]() |
| Tags |
| kadarda, zormus___ |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |