![]() |
| |||||||
| Kavak Yelleri Kavak Yelleri Dizisi Sürekli Güncel |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #18 (permalink) |
| Üye ![]() Join Date: Sep 2007 Kullanıcı No: 17534 Age: 36
: 0 Rep Puanı : 30079 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kavak Yelleri [Sürekli Güncel] 26.Bölüm yüklenmektedir. İsteyenler 1'nci mesajımı takip edebilirler. Şimdiden ilginiz için teşekkür eder, tekrar iyi seyirler dilerim. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Üye ![]() Join Date: Sep 2007 Kullanıcı No: 17534 Age: 36
: 0 Rep Puanı : 30079 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kavak Yelleri [Sürekli Güncel] Son Part'ı çok yavaş ve birazda tuhaf yükledi. Sorun yaşayacak olursanız lütfen bana bildirin tekrar yükleyim. Ayrıca seyreden ve problem yaşamayanlarda bildirirlerse memnun olurum. Bu arada henüz ben de daha seyretmedim, birazdan seyredeceğim. Dizide neler olmuş bir bakalım değil mi? ![]() İşten gelir gelmez riplemeye başladığım için seyretmeye vakit bulamadım Haftaya görüşmek dileğiyle herkes sağlıcakla kalsın. |
| | |
![]() |
| Tags |
| bolum, dizisi, kavak, mert_can2, speedman, yelleri |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |