![]() |
| | #1 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() ![]() | Bayanlar İç Çamaşırınızı Yıkamadan Giymeyin !! +18 Antropoloji uzmanı Susan McKimley, Güney Amerika'da gerçekleştirdiği bir sergisinden döndükten sonra göğsündeki bazı delikler dikkatini çekiyor ve doktora gidiyor. Ne olduğu anlaşılmadığı gibi Antibiyotik veriliyor ve zamanla bu deliklerin kapanacağı söyleniyor.Göğüste şişme,dayanılmayacak ağrılar ve kanama başlayınca uzmana gitmeye karar verir ve o randevuda hayatını değiştirecek çok önemli bir durumla karşı karşıya olduğunu anlar(orijinalde bunun ne olduğu belirtilmemiş)Burada vermeye çalıştıkları mesaj (özellikle İngiltere'de yaşayanlar için-(bence herkes için geçerli)) ,giydiğimiz iç çamaşırları dünyanın birçok değişik ülkesinde yapılıyor ve bizim elimize ulaşmadan önce paketleme sırasında, paketlerde beklerken yada üretim sırasında kaç el değiştirip nelere ve nasıl parazitlere maruz kaldığını bilmiyoruz, dolayısıyla LÜTFEN bu maili tanıdığınız bütün bayanlara gönderin ve yeni aldğınız çamaşırları yıkamadan önce giymeyin.Satın aldığımızda çamaşırların içinde hangi parazitlerin saklı olduğunu bilmiyoruz.
__________________ aŞkı Dövmék Lazım kaLbé téRbiyéSizLik Ettiğindé'..![]() ![]() SEWMİYORUM KENDİMİ SEWMEM BEN ÖYLE HERKESİN SEWDİĞİ ŞEYLERİ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641
: 5 Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Bayanlar İç Çamaşırınızı Yıkamadan Giymeyin !! +18 hm tabi hijyen şart ama resim hiç gerçekçi diil örnek amaçlı yapmışlar herhalde.
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
![]() |
| Tags |
| camasirinizi yikamadan giymeyin |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |