![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | sen sevgilerin en kutsalına laiksin sen sevgilerin en kutsalına laiksin şimdi uzaktasın benimle değil ben ise yalnızım seninle değil kalbim seninle benimle değil seni çok seviyorum elimde değil duyguydu yıllarca bozdurup harcadığımız sevgiydi gölgerimizi kıskandığımız kaderdi pençesinden kurtulamadığımız mutluluktu tadına doyamadığımız AŞKTAN ÖTEYDİ ADINI KOYAMADIĞIMIZ attığım adımlardaki soluğum olsan daldığım yerdeki gözlerin olsan aldığım ilk nefes verdiğim son nefes olsan sen inanmasanda seni sevdiğime ben seni çok seviyorumm... birine verilen değer uğruna feda edilebileckleriyle ölçülüyosa aç gözlerini etrafına bak gördüğün herşeyi feda edebilirim sana AMA SAKIN AYNAYA BAKMA... BALIKLARIN AŞKINI BİLİRMİSİN ONLAR BİRBİRLERİNE DOKUNAMAZLAR FAKAT SEVGİYİ ŞKI KALPLERİNDE HİSSEDERLER SUAN SANA DOKUNAMIYORUM AMA HEP YANINDAYIM NEFESİMM.. elimde denizden çaldığım midye var denize o kadar uzak ki aynı seninle ben gibi aranızdaki tek fark o denize sense bana AİTSİN NEFESİMM.. ne aradıysam bilki sende bulmuşum senden öncesi yoktu seninle var olmuşum sende butun özlemler butun gelecek beni bende arama BEN ARTIK SEN OLMUŞUM ne dil yeter seni anlatmaya ne ellerim dayanır sana dokunmaya bir ÖMÜR YETRMİ SENİ BULMAYA YETMEZZZ... ![]() BİR UMUT VARDIR HİÇ TÜKENMEYECEK BİR HASRET VARDIR ÇEKİLMEYECEK BİRDE ÖLÜM VARDIR ELBETTE BİRGÜN GELECEK AMA S A NA A OLAN SEVGİM NE ÖLECEK NEDE TÜKENECEK... BİR YÜREK NELERE YETERSE BİR CAN BİR CANI NE KADAR SEVERSE BİR DAMARDAN NE KADAR KAN GEÇERSE YAŞAM ÖLÜME NE KADAR DEĞERLİYSE SENDE BENİM O KADAR DEĞERLİSİN DUA YÜREĞİN GÜNEŞİDİR KİMİ YÜREKTE HERGÜN DOĞAR KİMİ YÜREKTE EBEDİYEN BATAN SENİ YÜREĞİMDE DOĞAN GÜNEŞE ORTAK ETTİM SENDE GÜNEŞİNDEN MAHRUM ETME BENİİ SEVGİYİ UZAĞINDA SANIP ONU UZAĞINDA ARARSIN YANIBAŞINDA DURAN SEVGİYE NANMAK İSTEMEZSİN AMA EMİNİM NEFESİM SEN SEVGİLERİN EN KUTSALI LAİKSİN... hadi gel tut ellerimi benimle yan benimle meydan oku çaresizliğe benimle uyu benimle uyan birlikte varalım ölüme... YAĞMUR YILANIN AĞZINA DÜŞÜNCE ZEHİR MİDYEYE DÜŞÜNCE İNCİ OLUMUŞ SEN NEYİN YAĞMURUSUN Kİ YÜREĞİME DÜŞÜP HERŞEYİM OLDUNN...
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3389 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 10604 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sen sevgilerin en kutsalına laiksin tebrik ederim güzel anlatım
__________________ G£RÇ£KL£R ACIDIR .. B£ND£ G£RÇ£ĞİM .. AÇITIRIM!!! |
| | |
![]() |
| Tags |
| sen, sevgilerin, kutsalina, laiksin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |