![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| okulda istiklal marsı okurduk her cuma bende bi törene geç kaldım kimse görmeden arka taraftan kaçım dedim müdür de beni tanıordu Hakan Die baardı Komple Tüm okul bana bakıyordu yanına cagırdı bi güzel azarladı hayatımdan en utandıgım gün oldu bu gün..
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En utandıgınız gün hangi gün ? hımmmm en utandığım günnn hııııı zor bir soru bu şimdi ![]() hatırlamıyorumm utanma yetim yok belki de
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 6417 Rep Puanı : 639805 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En utandıgınız gün hangi gün ? ı şey O gündüü.. Şey iştee.. İşte o gündü.. Hani böle yanakLarın kızarır ya.. Hani kaLpin pıt pıt die atmaya başLar ya.. Gözlerin hep yere bakar ya.. Hıh işte o gündü ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: ankara Yaş: 19
Rep Gücü : 100 Rep Puanı : 9890 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En utandıgınız gün hangi gün ? valla o kdar utanılcak bir günüm olmadı ![]() sadece bir kess girmedğim bir dersede imza atmstm hoca çaktı tabi yanımda bir arkdaşm da vardı o da atmıstı çarıdı ikimisi imzayı çizdirdi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| hangi, gun, en utandiginiz gun, utandiginiz, utandiginiz gun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |