![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #16 (permalink) |
| --->: Garip huylarınız?itiraf edin:D yanımda sakız çignenmesinden nefret ederim... ayrıca bulundugfum odanın kapısı illa ki kapalı olacak...
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7460 Rep Puanı : 744166 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Garip huylarınız?itiraf edin:D devamlı gülen insanlardan huylanırım böle ota boka gülerle çok biliyomuş havalarında olanlardan gıcık olurum yalnız kalmak istediğim de çevremde ki insanların bişii olacakmış gibi etrafımda dolaşmalarından telefonla konuşuyorken kim o diye tepemde durmalarından sinir oluyorum,daral geliyo anın da patlıyorum
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: öZgÜrLüĞüN üLkEsİnDeN...
Rep Gücü : 578 Rep Puanı : 56591 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Garip huylarınız?itiraf edin:D ders çalışmaya başlarken odam çok temz olmalı çantamda kitaplar boylarına göre sıralı olmalı fermuarlar çantanın ortasında takılı olmalıdır her sabah oturdğum sırayı we masayı ilk önce ıslak mendiller sorada kuru peçeteyle silerim sol yanımda küçük yastığım olmadan uyuyamam... gibi şeyler işte...=))
__________________ TeK İsTeĞiM wAr; öZgÜrLüK |
| | |
| | #19 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü : 4537 Rep Puanı : 451883 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Garip huylarınız?itiraf edin:D
kurtlar vadisindeki tuncay kantarcı aklıma geldi | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #20 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Ek$i Sözlük Yaş: 22
Rep Gücü : 6371 Rep Puanı : 635295 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Garip huylarınız?itiraf edin:D Poğaça simit börek kraker bisküvi gibi yieceklerin yanında bişiler içmeyi sevmem ![]() Kek ve kurbiyeyi yavan bile yemeyi sevmem hoşlaşmam ama yiyenlere saygı duyarımm imreniriim feyz alırıim
__________________ . |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| garip huylariniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |