![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| --->: Garip huylarınız?itiraf edin:D yolda yürüken sıralama da en sağda yürüyemem sakız çüğneyenleri görünce sinirlerim hopluyo helede ses geliyosa tırnak yiyen yada yemiş birinin ellerini görünce midm kalkıyor kişisel eşyalarımı biri kullandığı zaman asla onu bir daha kullanamıyorum,dezen fekte etmem gerek iiyice(misafirlikte terlik filan giydiğmde ölüyom,ne kadar temiz olursa olsun) hımm başka aklıma gelmiyo,çok var daha da ![]()
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü : 4578 Rep Puanı : 455835 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Garip huylarınız?itiraf edin:D ekleme yapıorummm elektirikler kesilince gülme krizi tutuyo ![]() ![]() tabi geceyse böle birden herkes kalıo aaaaa diye ya |
| | |
| | #13 (permalink) |
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü : 4510 Rep Puanı : 448879 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Garip huylarınız?itiraf edin:D gece uyumaya çalıştığımda sağıma yatıp kendimi sağa sola sallıyorum ![]() sonra mayışmış bi halde durup uyuyorum bebeklikten kalma heralde ![]() ![]()
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sabah uyandığımda yanımda ipod'umu her zaman açık bulurum ![]() Herkesin sustuğu,birbirine soğuk davrandığı bir ortamda bulunamam okula giderken kahvaltı yapamam ![]() sınav öncesi kendimi motive ederim "hadi bakalım geçmiş olsuun gidiorsuun" ![]() Bilgisayarın ben 5 dk.lığına markete fln gitiğimde kapatılmasına dayanamam Birinin bana birşeyi 10 kere sormasına yada söylemesine dayanamam.. Herşey 1 kez yaşanmalı ve tadında kalmalı derim ilkler (izbırakanlar)unutul maz o yüzden ilk yapılanlar tekrar tekrar yapılarak rutinleştirilmemeli heycan kalımıyor ![]() ..dımdım dırıldım gibi şeyler ![]() ııı daa çok warda şimdilik budur aklıma gelenler
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: Konu Joss tarafından (17.05.08 Saat 03:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Garip huylarınız?itiraf edin:D saçma sapan gaste/dergileri okuyanları potansiyel öldürme gücüne sahibim ![]() ![]() sinirlendiğimde saçımı keserim ![]() bulunduğum kafe/ restoran/ çay baaçesi /bahçe/ piknik alanı / alışveriş merkezi hepsini baştan dizayn ederim [zevksizler ![]() sabrımı en çok mız mız ve gıy gıy tipler zorlar ama dayanırım ![]() öğrencilerine zorla gereksiz olduğuna inandığım kitapları okutan örtmenlerin vakit çaldıklarına inanarak vaktimi onlara haram ederim ![]() 0-7 yaş grubu gençliği evliliğe teşvik ederim ![]() ![]()
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| garip huylariniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |