![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: öZgÜrLüĞüN üLkEsİnDeN...
Rep Gücü: 556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar..ben son sınıf sayısal öğrencisiyim...geçen gün dershanenin rehberlik öğretmnyle konuşmya gittm...o bana ne hedefindeki meslekleri filan sordu..benm içimdeki yani hayalimdeki meslek sınıf öğretmenliği...ben sayısal öğrencisi olduğum için sonuçta 1.bölüm yapıcam ama 2.bölümdende mat2 we fen 2 yapmalıym...ancak sınıf öğretmenliği tm2 puan türünden öğrenci alıo...o yüsden 2.bölümden edebiyat-sos 2 yapmam gerekiomş,yani o zaman daha fasla puanım gelirmiş...yani hoca dedi ki '2.bölüm fen 2 uğraşma çok istiosan sınıf öğretmenliğini..zate n 1.bölüm yapacaksn,2.bölümden de edebiyat-sos 2 we mat 2 yap dedii..zamanın yetersede yani sınaw anında fen 2 yapmaya çalışırsn dedii..'' zaten ben bi yönmle tm öğrencilerinde sınaw anında bi üstünlüğüm war,çünkü onlar 1.bölüm fen yapmıcaklar,ben ise yapıcam... yani size sormak istedğim yaptığım doğrumu...sonuçta sınıf öğretmenliği çok istediğim bi meslek..hadi sınıf öğretmnliği olmadı diyelim 1.bölümden seçmek istedğim bölümlerde war...yani bunu herkeslere soruorum acaba doğrumu yapıorum die..kendi kanımca doğru ama.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü: 2051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: siz ne düşünürsnz??sizce iyi mi yaptm... öğretmen maaşı ile aç kalırsın gel seni gemi mühendisi yapalım 5000 dolardan başlıyor maaşı ne dersin yanlış anlamayın bayan gemi mühendisi çokça ve memnunlar ben mimarlık okudum ama şu an gemi imal ediyorum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü: 4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: siz ne düşünürsnz??sizce iyi mi yaptm... Alıntı:
süperdi..öğt walla kutsal meslek filanda yani boşwer sayısaldasın tuttur tıpı hayatını kurtar..(=
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: çankaya Yaş: 19
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | --->: siz ne düşünürsnz??sizce iyi mi yaptm... valla bence sevdiğin işi yap.. o senin bir ömür boyu arkadaşın olur canım... ben dil tarihteyim. çok seviyorum.. ne istiyorsan onu yap.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: €ski$eHiя
Rep Gücü: 3765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: siz ne düşünürsnz??sizce iyi mi yaptm... canım öğretmenin doğru demiş fkat eğer sözeli iyi yapamazsan! ve sınıf öğretmenilğini tuttutamazsan diğer tercihlerinde (sayısaldaki)olmuş olursun.sana tavsiyem kendikilerinin hepsini yap kalan zamanında türkçeyi fullemeye bak.sonuçta sen bir sayısal öğrencisisin.tm öğrencilerininde senden bir üstünlüğü var.onların türkçe coğrafya vs den alacakları katsayı senden DAHA YÜKSEK..
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |