![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() | babam sana hiç söyleyemediklerim ve asla da söyleyemeyeceklerimi yazıyorum şimdi duy desem duyabilir misin? ya da söyleyebilir misin duymak istediklerimi bana... o soğuk mermerle ilk konuştuğumda sana neler söylemek isteyip de söyleyemediğimi, boğazımda koca bir kaya parçasıyla öylece bakakalıp adının yazıldığı o son yere.... ne desem bilemedim babacığım ..ne yazık ki bunu hiç duyamadın ve ben de söyleyemedim.. sadece senin ve benim bildiğim ,ama bilmek istemediğim o acı gerçek varya ;cam kırıkları gibi batıyor yüreğime. Annemin bize hem anne hem de baba olmaya çalıştığı o uzun yıllar boyunca hiç farkedememişim bir babamın olduğunu...çünkü baba sen vardın ama hiç olmadın bunu bir ben bilirim...işte bütün düşünebildiklerim buydu seninle onyedi yıllık hayatımdaki ilk başbaşa kalışımızda ...başka hiç birşey düşünemedim... çünkü sen hiç olmadın..çünkü seninle hiçbir şey paylaşamadım bu hayatta, bütün çektiğim acı buydu.. artık ne sen geri gelip bana sarılabilirsin ne de ben .. babacığım seni affettim. ne olur rüyamda da olsa gel bir kerecik sarılayım sana. bunu hiç yaşamadım ve en acısı da artık asla yaşayamayacağım... Beni sevdin mi sevmedin mi onu bile bilmiyorum ama babacığım ben seni çok seviyorum sen artık bana gelemezsin ama emin ol ben birgün yanına geleceğim.beni bekle olur mu baba Bu hayatta yapamadıklarımızın acısını belki orada çıkarırız... kızın éliff bu benim hikayem kimse okumasada babama yazdım.. rahat uyu babacım.. uqur yrk.. : ( Last edited by uqur; 15.02.08 at 01:24. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Administrator ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 41
: 6 Rep Puanı : 530184 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hiç olmayan babam a okumak zor geliyorsa okuma yorum da yapma arkadaşım. uqur arkadaşım hikayede dikkatimi çeken bir şey var, hikayeyi yazan eliff adında bir kız sanırım. Quote:
ismin eliff, uqur takma adın mı acaba anlamadım? | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Super Moderator ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Age: 22
: 31 Rep Puanı : 290583 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hiç olmayan babam a Quote:
Bence başkalarıda okumalı ki babası sağ olup de değerini bilmeyenler bu yazıdan ders cıkarabilsin
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 10916 Age: 18
: 0 Rep Puanı : 43199 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dostum hikayeyi kardeşim yazdı adı élif ama bu bénim yaşanmış bi olayım oluyor yazının sonunada adımı yazdım hikaye kardeşimLe bénm olayda bénm.. canım babacım: ( umarım anlamışındır.. Last edited by uqur; 23.09.07 at 01:49. |
| | |
![]() |
| Tags |
| rufix |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |