![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #23 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1641
: 5 Rep Puanı : 381273 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aranızda su üç harfı acıkalayabılen varmı A_Ş_K iğrençsin yani (kusura bakmada) böle tanımmı olurmuş midem kalktı:S
__________________ ![]() Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Join Date: Aug 2007 Kullanıcı No: 15295
: 0 Rep Puanı : 30873 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aranızda su üç harfı acıkalayabılen varmı A_Ş_K ya iki saattir düşünüyorum . . düşünüyorum düşünmesine de cümleye dökemiicem galiba ben . .olmuyoo . . ne yazsam az kalıcak . . biliyorum yetmicek onu tarif etmiye . . tanımlayamas ki hç bi sözcük onu . . . ooofffff a ş k !!!!! sen ne c i n s bişeysin ya
__________________ Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Yeni Üye Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 11905 Age: 23
: 0 Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: aranızda su üç harfı acıkalayabılen varmı A_Ş_K aşk öyle bir duygu ki insana iki tane kanat takıp uçurur. yeri geldiğinde siz havalardayken kanatları çıkarıp alır ve düşersiniz. şansınız varsa bi el sizi tutar kurtarır, eğer yoksa ruhunuza el fatiha. |
| | |
![]() |
| Tags |
| aranizda, harfi, acikalayabilen, varmi, a_s_k |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |