![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #8 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: goThiC kaßalLah
Rep Gücü : 105 Rep Puanı : 10055 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aranızda su üç harfı acıkalayabılen varmı A_Ş_K 'A'cıya 'Şikayetsiz 'K'atlanmak tır aşk.. eğer içinde acı yoksa, aşk olmaz onun adı; birliktelik olur yanlızca.. acı çekmekten şikayet eder insan, aslında çekici tarafı da budur ya aşkın.. bazen acı çekeceğini bile bile yürürsün cesurca.. sevdiğine gitmek, herşeye rağmen onu sevdiğini söylemek istersin.. ama gün gelir acı dayanılmaz bir hal almaya başlar artık.. ömründen birkaç senenin eksildiğini hissedersin. bir daha kimseyi sevemeyeceğine inanmaya başlarsın. karamsarlık sarar her yanı.. açıklamaya çalıştım kendimce aşkı.. ama aşkın o kadar çok tarifi var ki; bunu yanlızca yürek hisseder ve yaşar ama dil açıklayamaz.. şunu unutmayın hiçbir zaman; yaşanması gereken birşey varsa, onu yaşamışsınızdır acı tatlı.. son olarak şu güzel sözlerle bitirmek istiyorum; AŞK ACIDIR, SEVGİ TATLI AŞK İÇİN ÖLÜNÜR, SEVGİ İÇİN YAŞANIR..
__________________ WhaT GoeS AroUnD ComeS AroUnd aDı Yok,, MaNaSı YoK... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aranızda su üç harfı acıkalayabılen varmı A_Ş_K benden bile melankoliksiniz yaf bu ne böle ![]() yalan dostum aşk diye bişey yok yalan dostum yok yok yok
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| aranizda, harfi, acikalayabilen, varmi, a_s_k |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |