![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #32 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sizce msnden biriyle cıkmak normalmı ya vazcaydım olabilirde olmayabilirde diyorum hayat bu nolacağını hiç bilemeyiz dimi kader kısmet falan filan herseyiyle hayat işte ya
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Mega Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 25
Rep Gücü : 635 Rep Puanı : 62549 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sizce msnden biriyle cıkmak normalmı seLam millet,, ,bana cok sacma geliyor yaww,, ne muhabbet edilirki ne paylasılabilirkii, hehe hihi muhaha muhabbet mi yanii, gercekci bulmuyorum acıkcasıı!!!!!!!!:dö v ![]()
__________________ antirapidim !!!dur tahm!n edey!m!!! ?cok mu yoruldn? ?cok mu mutsuzsn? ?q!d!ormsn? han! te$eKKür = han! yorum =( ![]() |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: ankara Yaş: 19
Rep Gücü : 100 Rep Puanı : 9890 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: sizce msnden biriyle cıkmak normalmı benimde öyle bir bilrlikteliğimoldu hala da devam edio gerçi bir bucuk sene falan o lucaksadece msn de bişi olmas bir araya gelip konusmak önemlidir önceleri ben tınlamadm öyle geyiq karşılıklı daha sonra aşk olmus farketmeden ![]() hayatını endeksleme eğer aşıksan odak noktanı o yapma hersey yolunda gider uzakta oldugu iççin daha çok özlersin bulusunca kavgayla zaman geçmes ![]() valla ben mmutluyum halada devam edio allah bozmasnD: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sizce, msnden, biriyle, cikmak, normalmi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |