![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 6417 Rep Puanı : 639805 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aynı anda birden fazla kişiyi sevdiğiniz oldu mu ?? Bu küçük yüreğe birsürü sevgi sığdırıLır pek tabii (: ama kastettiğin AŞK ise aynı anda deil aynı yıl içinde biLe birden fazla kişiyi sevemez koLay.. .. Yani SEVEMEM! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü : 54 Rep Puanı : 5191 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aynı anda birden fazla kişiyi sevdiğiniz oldu mu ?? arkadaş aşk bir defa yaşanır ve biter biter abicim aşkı 1 kişiyle 1 defa yaşayabilirsin.ondan sonra yaşadıkların aşk olmaz ya hoşlantıdır ya sewgidir yada sadece HEVES tir geneldede öyle olu yani heves.ben aşkı bir defa 2002 yılında yaşadım ve bitti artık yaşayamıyorum başka kızlarla çıkıyorum ama sadece heves olarak belkide hoşlantı olarak.heee tabi aşk 1 defa yaşanır ama o 1 defa yı yaşamasınıda bilmelisin.
__________________ BU ULUS SİZE MİNNETTAR, HERKES İÇİN OLMASADA.GERÇEK TÜRKLER İÇİN,KANI BEŞ PARA ETMEZ BİR ERMENİ GAZETECİDEN MİLYON KERE DAHA DEĞERLİSİNİZ.BU ÜLKE GERÇEK EVLATLARINA AĞLIYOR... ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: NİE SORDUN BISEMİ GELCEN :)
Rep Gücü : 3702 Rep Puanı : 368376 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aynı anda birden fazla kişiyi sevdiğiniz oldu mu ?? kalbım bır tane bır kere asık olma hakkım vardı kullandım ve bıttı o yuzden artık aşk yoq sevgı hoslantı war benım ıcın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ayni, anda, birden, fazla, kisiyi, sevdiginiz, oldu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |