![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 23
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: aynı anda birden fazla kişiyi sevdiğiniz oldu mu ?? oldu gunde 4 kızLA cıktım. 1 tanenesiyle sabah(ögle) denıze giriyodum.1 tanesiyle(aksam) okey attıodum muahabbet faln. 1 tanesiyle (gece) denız kenarında dolasıyoduk. 1 tanesiyle YAKALANDIM YALAN OLDUM SIMDI HIÇ YOK ! ![]() ((BUNLARIN HEPSİ 1 GUNDE OLDU)) 4 TANE VARKEN SIMDI HİÇ YOK olsun onumuzde gunler cok..... |
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 1264056 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma derim sadece...
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #4 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: aynı anda birden fazla kişiyi sevdiğiniz oldu mu ?? çok saygısız bir dawranış sergilemişsin haddime değil ama böyle.. ağamında dediği gibi.. BİR KIZ TARAFINDAN KABA TABİRLE BOYNUZLANSAN NELER HİSSEDERSİN BİR DÜŞÜN BAKALIM ARKADAŞIM!!!
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ayni, anda, birden, fazla, kisiyi, sevdiginiz, oldu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |