![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #14 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: aNkaRa
Rep Gücü : 649 Rep Puanı : 64356 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Itiraf Edin En Son Ne Yalan Soylediniz? yha daha $imdi oldu kankim yeni aLdiqim hattin nosunu istedi ßende maksat komedi olsun die ßa$ka ßi numara verdim ßeni die onu ariyo nie acmion tlfonunu dio DDDDDDDD |
| | |
| | #15 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Itiraf Edin En Son Ne Yalan Soylediniz? Yalan demeyelim de sadece son yaptığım yanlış bir anlık hataydı.. hala üzgünüm keşkenin bir anlamı olmasa da keşke olmasaydı diye bilirim.. fakat o yanlışı yapmasaydım belki hayatımda o insanlar olmayacaktı onlarla tanışamayacaktım.. e herşey bir sebeptir değilmi
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| itiraf, edin, son, yalan, soylediniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |