![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: Çok Benziyordu (Kopma Garantili) yawf sende ne kadar yakışıklıymışın kız bir öpücükte afallamış
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çok Benziyordu (Kopma Garantili) yoo bende onu öperim sonra elbet tanışırız ![]()
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: ISPARTA
Rep Gücü : 177 Rep Puanı : 16850 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Çok Benziyordu (Kopma Garantili) off fena bi durum ama hadi kız şaşaırdı ya ona benzettiğin sevgilin ne yaptı?Ben olsam kesin bişi çıkartırdım tabi durumu öğrenmeden önceki tepkim bu olurdu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cok, benziyordu, kopma, garantili |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |