![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 (permalink) |
| --->: En ÇOK Hayatınızda Kimi Sevdiniz_?? ya ßnm ßi ciktiqim vardi lise deyken cok seviyodum onu annemin oqrencisiydi we ßize qelirlerdi ßi kac arkada$iyla annem konu falan anlatirdi o sira tani$mi$tik ztn sonra cok yakin arkada$ olduk qrußumuz falan vardi hatta :S sonra cikmaya ßa$ladik.. yediqimiz ictiqimiz ayri qitmezdi... ah ahh o ßenden ßi ya$ ßuyuktu we izmirde ünv kazandi orya qitti ßende hala lisedeydim cok aqlami$tim o qiderken ßi kac hafta daha sürdü ili$kimiz ve sonra ayrildik ![]() ![]() ![]() ![]() o dedi ßana ßoyle olmuyor uzakta Sanal il$kimi ya$ioz ßiz die ßende o ßole diince azima qelipde soyleyemediqim sozler qozya$i olmu$tu sanki ßunu duyunca sen ßilirsin dedim we ßitti hala qru$uoruz onunla ama sevmiorum artiq onu.... cunki unv de de ßi kizi sevmi$ ve aralarinda sozlenmi$ler üstünden 1 sene qecmesine raqmen oydu en cok sevdiqim ki$i ardindan qozya$i doktuqum ama $unu anladimki deqmezmi$ yha ßide hayat hikayemi anlattim sanki ama ahmet mehmet deseeydim anla$ilmijakti ßende actim konuyu i$de![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cok, hayatinizda, kimi, sevdiniz_ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |