![]() |
| |||||||
| İtiraflarınız Bu Alanda İtiraflarınızı Yazabilirsiniz, dürüst olun! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: En ÇOK Hayatınızda Kimi Sevdiniz_?? inş. sen fazla bulursan bana da haber verirsin demi benim şu aralar aramaya zamanım yok ta ![]()
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: dünyada Yaş: 36
Rep Gücü : 39 Rep Puanı : 3468 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En ÇOK Hayatınızda Kimi Sevdiniz_?? benimde bir karakuzum varki sormayın biraz mıymıy ama işte olsun o kadar dimi hehe )en azından var ya hiç olmasaydı
__________________ Hiçmi Sınır Yok. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Hızını Alamayan Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: paylaşım diyarından....
Rep Gücü : 918 Rep Puanı : 90676 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: En ÇOK Hayatınızda Kimi Sevdiniz_?? divane kardeş baya dertlı gördum senı her gelenı sev ama cok fazla guvenme? ![]() ![]() ![]() ![]() ): )![]() :
__________________ ....ThE_bEsT_Of_By_HyPaN iS_@_MuRtİ.... ![]() sorunlarınız icin.... :::....::: msn ...:::... hypanis@sanalkampus. org |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cok, hayatinizda, kimi, sevdiniz_ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |