![]() |
| |||||||
| istekler İlgili alana konu başlığı kurallarına uygun olarak konu açınız isteğiniz en geç 24 saat içinde olumlu ya da olumsuz yanıtlanacaktır |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| arkadaşlaarr fotoğraf makinası alcam ama karar vermedim sony marka fiyat önemli diil japonyadan gelcekte yardımcı olursanız sevinirim lütfeeennnn resimlerini de göndeririseniz sevinirim not:bu konunun 4günlük ömrü var haberiniz ola
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: fotoğraf makinası için fikir istiyorum fotğraf makinasının büyük ismi var 1:fujicolor 2:nikon ben geçenlerde fuji color aldım gayettte memnunum tavsiye ederim
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: fotoğraf makinası için fikir istiyorum walla ben canon kullanıorum powershoT A430 gayet de memnunum..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: şoordan Yaş: 22
Rep Gücü : 7506 Rep Puanı : 748703 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: fotoğraf makinası için fikir istiyorum sony DSC-T7 DSC-S80 DSC-S60 DSC-S90 modellerini beğendim ama kaldım hangisi diyee özellik olarak hangisi daha kullanışlı? önerilerinize bakıyorum arkadaşlar teşekkürler
__________________ ![]() Muss es sein? Es muss sein! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: fotoğraf makinası için fikir istiyorum valla hepsine baktım iç açıcı bişey beğenmemişin bak ben sana fujifilm f480 öneririm 8.2 megapixel widezoom x4 2gb hafıza fiyatta uygun ama tabi sen bilersin
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| fikir, fotograf, icin, istiyorum, makinasi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |