![]() |
| |||||||
| istekler İlgili alana konu başlığı kurallarına uygun olarak konu açınız isteğiniz en geç 24 saat içinde olumlu ya da olumsuz yanıtlanacaktır |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Ankara
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 1261435 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Admine Sesleniyorum HackeR DK... Konuyu nereye açtığının farkında mısın??? İstekler bölümü diye siz Yeni üyelerimiz için istek ve şikayetlerinizi Yazabileceğiniz bölümümüz var,,, Konuyu oraya taşıyorum ve Lütfen biraz daha dikkatli olalım diyorum...
__________________ ![]() ![]() |
| |
| | #3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| [eLzeM] ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: çikoLata diyarından =)
Rep Gücü : 4387 Rep Puanı : 436512 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Lütfen yardımcı olun
![]()
__________________ Ben bir kelebeğim Yarın öleceğim Kanatlarım emanetti Çırılçıplak gömüleceğim ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sanal kampus |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |