![]() |
| |||||||
| istekler İlgili alana konu başlığı kurallarına uygun olarak konu açınız isteğiniz en geç 24 saat içinde olumlu ya da olumsuz yanıtlanacaktır |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Saka Kusu Seslerini Nerden Bulurum Slmm Arkadaslar Belki Biras Garip Olacak Yada Tuhaf Karsilicaksiniz Ama Sakakusu Eğitimi Icin ötüş Sesleri Dinletiyodum Youtubeden Ama Suan Kapali (bence Yaptiklari Bu 2 Hata Ve Kapanmasi Iyi Oldu Tabiiki Bu Benim Görüsüm) Acilsada Ordan Dinletmem Artik Baska ötüs Sesleri Dinletebilecegim Adres Bilen Varsa Yardimci Olabilirmi Simdiden Herkese Cok Tesekkür Ederim | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Saka Kusu Seslerini Nerden Bulurum A.slm hiç de saçma değil isteğin lazım olmuş istemişin gayet normal. Biraz araştırdım ve aşağıdaki siteyi buldum üye olarak sakalar hakkında detaylı bilgi edinebilirsin.. saka flurya forumu - vBulletin |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: ankara Yaş: 41
Rep Gücü : 33 Rep Puanı : 2934 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Saka Kusu Seslerini Nerden Bulurum ilgin icin tesekkür ederim dünden beri arastırıyorum gerci bu arada youtube acıkmıs ama bendeki cezası bitmedi daha ) bide buraya bakayım tekrar cok tesekkür ederim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ilgilenen herkese saygilarrr |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |