![]() |
| |||||||
| istekler İlgili alana konu başlığı kurallarına uygun olarak konu açınız isteğiniz en geç 24 saat içinde olumlu ya da olumsuz yanıtlanacaktır |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saglık herşeyden çok önemli ALLAH RIZASI İÇİN BUMESAJI BILDIKLERINIZE ULAŞTIRINIZ! Okan Sönmez, 20 yasinda lösemi (kan kanseri) hastasi, Gata Tip Fakültesi'nde yatiyor,hayatta kalmak icin hergün en iki ünite trombosite ihtiyaci var.Ama kan grubu B rh (-) (negatif) oldugu icin ailesi kan (daha dogrusutrombosit) verecek donör bulmakta zorlaniyor. Babasi Hayrettin Sönmez insanlarin ilgisizliginden yakiniyor. Isyeri olan IstanbulBüyüksehir Belediyesine yaptigi basvuruya 30 bin çalisanarasindansade ce 3 kisi cevapvermis.Oglunu yasatabilmek icin varini yogunuortaya koyuyor. Eger siz veya bir tanidig?iniz B rh (-) negatif); kana sahipse Lutfen HayrettinSönmez'e ait 0535 74487 10 numarali telefonu arayin.Yok ben böyle islerle ilgilenmem diyorsaniz. En azindan mouseunuzu birkac kez tiklatarak bu mesaji adres defterinizdeki kisilere yollayin.Orada yatansizin cocugunuz veya kardesiniz olabilirdi.Not: Trombosit kanin pihtilasmasina yol acan bir maddedir.Kisi trombosit verdikten 3 gün sonra yeniden trombosit verebilir.Saglikli birinsan yilda 24 kez trombositverebilir.K andaki trombosit ayriştirilmasi işlemiyaklaşık 50 ile 70 dakika arasinda sürmektedir. Eğer bunu yapamıyorsanız enazından mouseunuzu bir kaç kez tıklatarak bu gence yardımcı olabilirsiniz. Unutmayınız, bu siz, yada kardeşiniz, veya çok sevdiğiniz birisi de olabilir.. LÜTFEN GEREKEN ÖNEMİ GÖSTERELİM ____________________ ____________________ ____________________ __ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: saglık herşeyden çok önemli bunun gibi internette binlerce mesaj dolaşıyor okan sönmez şu anda kaç yaşında bu mesaj hangi tarihte geçilmiş böyle bilgiler olmayınca sadece para amaçlı olduğu düşünülüyor. reklam gibi olur ama sözün bittiği yer adlı filmin geliride lösemili çocuklara gidiyor. ayrıca lösev in eft hesap numaraları ve detaylı bilgiyi de lösev'in internet sayfasında LOSEV - Losemili Cocuklar Vakfı bulabilirsiniz. bu şekilde yapılan yardımın daha sağlıklı olacağı kanısındayım. EFT YAPILABİLECEK BANKA HESAP NUMARALARIMIZ BANKA/ŞUBE ADI ŞUBE KODU HESAP NUMARASI Ziraat Bankası GOP 920 3458518-5007 Akbank GOP 663 0000660 okan sönmez'e de acil şifalar |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: fethiye
Rep Gücü: 2051 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: saglık herşeyden çok önemli teşekkürler duyarlılığınıza ben 27 defa kan verdim hersenede bağış yapıyorum senede 4 kez bu piyango her kese çıkabilir bana olmaz demeyin sanal kampuse çok teşekkütler |
| | |
![]() |
| Tags |
| dikkat gerek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |