![]() |
| |||||||
| istekler İlgili alana konu başlığı kurallarına uygun olarak konu açınız isteğiniz en geç 24 saat içinde olumlu ya da olumsuz yanıtlanacaktır |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #16 (permalink) |
| --->: şehitlerimiz Için abi dicek söz bulamıyorum ya anlamıyorum bizim kürtlerle ne alıp veremediğimiz var yıllardır savaşıyoruz kardeş kardeş beraber yaşamak varken, arkadaşlar bu tamamen dış güçlerin yönlendirmesi ile kullanması ile oluyor ve eğer kürtler bir devlet kuracaklarsa amerika ve ingilterenin sömürgesi olmaktan ileri gidemicekler ve aynen şöle dicekler biz ne yaptık böyle biz ne kadar salakmışız rahatımızı bozduk devlet kurmaya kalktık ne gerek varmış böle olucağını bilseydik yaparmıydık bütün bunları ama çok geç olucak fakirliğin, açlığın ve işsizliğin yaşandığı günlerde. ben kahin değilim arkadaşlar ama neler olacağını göremeyecek kadarda gerizekalı değilim ne demek istediğimi anlamışsınızdır zaten, ben bütün dünyanın barış içinde yaşaması taraftarıyım ama yapılanlar karşılıksız kalmayacak şehitlerimizin kanı yerde bırakılmayacaktır uğurunda şehit olmamız gerekse bile..
__________________ Kurallara Uymayanlar Uyarılmaksızın Siteden İhrac Edileceklerdir. ![]() KURALLAR ![]() Her türlü istek, öneri ve şikayetleriniz için Mail/Msn: 3doorsdown@sanalkamp us.org | |
| |
| | #17 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 6371 Rep Puanı : 635295 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: şehitlerimiz Için ÖLen şehitlerimizin bikaçıda kürt asıLLı! Yani artık din dil ırk meshep ayrımı yapmayaLım.. kendi kendilerini bizden soyutluolar biz kürtüz siz türksünüz die.. eminim ki onların dedeleride kurtuluş savaşında saf tuttu. Gökten zembille inmediler hepimiz osmanLı torunLarıyız! PKK meselesini kürt sorunu olarak genelleyip aksettirenler bizim yüzünden onlarda zamanla kışkırtılıp kendilerini savunma iç güdüleriyle ayırıma giriştiLer.. Nice kürt kardeşlerimizle aynı sıralarda oturup ders türk/kürt öğretmenlerimizden ders dinledik! Bakkalımız çerkes ise manavımız kürt oLdu! bu ayrımlara gerek yok! Onlar kendilerinin dışlandığını ne kadar çok hissederlerse o kadar çok canımızı acıtıcaklar.. ve canımız acıdıkça bizde onları dışlıycaz! Bu kısır döngüden kurtulmak gerek die düşünüorum! KAHROLSUN PKK!! |
| |
| | #18 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: şehitlerimiz Için
ama ayrımı yapan bizler degil onlar... bizde oyunu onların istedigi gibi oynamak zorundayız..onlar dagda can alarak oynuyolarsa bizde onları daglara çıkartanların canlarını alarak bu oyunu oynamalıyız...
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #20 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: şehitlerimiz Için Böyle bir bölüm açmak sadece sitede dolanan PKK yandaşlarının mutlu olmasını sağlar, zaten yeterince heryerde şehit haberi var birkere daha burda yinelemenin bir anlamı yok, istekl için teşekkürler +rep ama olumsuz.. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| onlar adina |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |