![]() |
| |||||||
| İngilizce(english) İngilizce eğitim setleri, derler, programlar ve daha fazlası |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #17 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 215 160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Rosetta Stone English ingilizce Level 1-Level 2 dil öğrenme programı Linkler yenilendi, hala indiremiyorum diyenler sitede arama yapabilir... Rapidshare'den dosya indirme |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Kullanıcı No: 21686 Nerden: fethiye
Ettiği Teşekkür: 0 6 Mesajına 6 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 208844 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Rosetta Stone English ingilizce Level 1-Level 2 dil öğrenme programı emeklerinize çok teşekkürler ben hoca tutmuştum yeminli tercüman ama o da astı bir geliyor bir gelmiyor bu iyi oldu teşekkürler |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 23945 Yaş: 46
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Rosetta Stone English ingilizce Level 1-Level 2 dil öğrenme programı merhaba usta... malesef linkler çalışmıyo bu dersleri indirmek isterim eger mumkunse linki yenilermisin... tesekkurler... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Dec 2007 Kullanıcı No: 21421 Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: Rosetta Stone English ingilizce Level 1-Level 2 dil öğrenme programı ya hoca eline sağlıkta bunları indirdik iyide rarları açtım önce 1cd,2cd,3cd die 3 parça çıktı onlarıda tek tek açtım herbir cd dosyasında vlc imgesi çıktı ne yapmam gerek şimdi bi acil cevap verirsen çok sevinirim yaa takıldım kaldım (( |
| | |
![]() |
| Tags |
| stone, rosetta, programi, ogrenme, level, ingilizce, english, dil, 1level |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |