![]() |
| | #12 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: Kayseri Yaş: 17
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İlk A$KIm .. tabi bi sakıncası yokta biz sohbet etmiyorux bana biras taktick veriolardı
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İlk A$KIm .. aşkıma teklifimi yaptım tarih 29 şubat ![]() gittim çarğırdım senle bişey konuşmam lasım dedim oda dediki eğer doğru tahmin ediosam ne konuşcagını biliom dedi olsun ben söleyim dedim sibel seni çok seviyorum senin için ben herşeyi göze aldım bnm ilk ve son aşkım olur musun dedim oda bana ne diceğimi biliosun galiba dedi bende hayır dedim dediki ben seni normal bi arkdaşım olrak götüyorum eğper sende istersen böyle kalsın dedi o onda ben hiç bişey diemedim buda çekti gitti ![]()
__________________ ..ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak..! ------------------------------------------ ●●● αşкıм∂ıη αмα şiм∂i ηєƒяєтiмѕiη...!●●● ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
Rep Gücü : 611 Rep Puanı : 60646 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: İlk A$KIm .. hemde nasıl yanarım daha da yaıom
| | |